Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Aanhangwagen met of zonder fietsdrager

€ 200,00

  • € 200,00
  • 05 Jun. 2021, 12:32:09
  • 7817 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Voor uw VAKANTIE een handige manier om uw bagage en fietsen mee te vervoeren. De bagagewagen bestaat uit 3 delen: een onderstel, een bagagekist en een fietsenrek voor 6 fietsen. Op het onderstel kan het fietsenrek gemonteerd worden, maar ook kunt u de bagagekist op het onderstel monteren en daar bovenop het fietsenrek. Een degelijke wagen en na een verfbeurtje is hij weer tip top! De aanhanger staat op splinternieuwe banden (rekening aanwezig) De maten van de bagagekist zijn: ca 185 x 100 x 60 cm

Voor € 200 is deze praktische bagagewagen van u. Laat het ons weten als u interesse heeft. De bagagewagen staat in Sassenheim vlakbij afslag van de N44. We horen graag van u.

met vriendelijke groet, JWS

Foto'sAanhangwagens en Trailers Aanhangwagen met of zonder fietsdragerAanhangwagens en Trailers Aanhangwagen met of zonder fietsdragerAanhangwagens en Trailers Aanhangwagen met of zonder fietsdragerAanhangwagens en Trailers Aanhangwagen met of zonder fietsdragerAanhangwagens en Trailers Aanhangwagen met of zonder fietsdragerAanhangwagens en Trailers Aanhangwagen met of zonder fietsdragerAanhangwagens en Trailers Aanhangwagen met of zonder fietsdrager
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.