Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Gezocht: Vrijwilligers gezocht; hulp bij opdracht voor school

N.V.T. niet van toepassing

  • N.V.T. niet van toepassing
  • 25 Aug. 2018, 20:14:49
  • 37163 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Geachte lezer,

Mijn naam is Vivian Kunst en ik ben 22 jaar oud. Ik ben een derdejaars Pedagogische Wetenschappen student aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vanaf september t/m de kerstvakantie volg ik het vak Beroepsvaardigheden. In dit vak staat het ontwikkelen van praktijkvaardigheden centraal, zoals gespreks- en testvaardigheden. Ik heb de opdracht gekregen een gezin te zoeken, waarbij ik deze vaardigheden kan oefenen.

Ik ben op zoek naar een (een of twee-ouder) gezin met ten minste 1 kind tussen 6 en 16 jaar oud, die tenminste in groep 3 zit. Daarnaast mag het gezin niet in contact staan met jeugdzorg of (jeugd)hulpverlening.

Binnen het vak zullen wij verschillende opdrachten doen. Voor de gezinsleden (kind en ouder(s)/verzorger(s)) betekent dit dat zij bereid moeten zijn om gesprekken te voeren, vragenlijsten in te vullen en mee te werken aan testafnames.

Dit houdt het volgende in:  

1.  Een kort kennismakingsgesprek met de gezinsleden   

2. Een anamnesegesprek met de ouder(s)/verzorger(s)   >1.5 – 2 uur   

3. Testafname WISC bij het kind/de jongere > 1 – 2 uur   

4. Een intakegesprek met de ouder(s)/verzorger(s) > 30 minuten   

5. Een tweede testafname bij het kind/de jongere > 30 minuten – 1 uur   

6. Eindgesprek

Het gaat te allen tijde om de oefening voor mijzelf in gespreksvaardigheden en testafname. Het is niet zo dat ik op zoek ga naar probleemgedrag of het gezin ga helpen om bepaald gedrag te verklaren.

De gesprekken en testafnames moeten worden gefilmd. Dit is enerzijds zodat ik zelf mijn functioneren achteraf kan analyseren en anderzijds zodat docenten en medestudenten mij feedback kunnen geven. De opnames worden niet verspreid, ze zullen alleen door docenten en mede studenten binnen de universiteit worden bekeken. Als het vak is afgesloten, zullen de opnames vernietigd worden of teruggeven worden aan het gezin.

Afspraken omtrent video opnames, testscores etc. zullen worden vastgelegd in een contract.

Bent u een gezin dat mij kan en wil helpen met dit vak of heeft u vragen, dan kunt u mij bereiken via mail: vivian.kunst@live.nl.

Mocht u zelf niet in staat zijn mij te helpen maar kent u mogelijk andere gezinnen, dan zou ik het ontzettend op prijs stellen als u deze informatie brief zou willen doorgeven.

Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,

Vivian Kunst.

Foto'sDe adverteerder heeft nog geen foto's geupload.
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.