Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Bath Bucket 2.0 ZitBad voor Volwassenen

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 29 Mar. 2021, 15:19:51
  • 40819 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving
Bath Bucket 2.0 ZitBad voor Volwassenen   Vrijstaand Zitbad Voor Volwassenen Bath Bucket 2.0 is een opvouwbaar Zitbad voor volwassenen. Het is de oplossing voor elk huishouden zonder badkuip! Wil je toch af toe eens lekker in bad, maar heb je er geen een, dan is er een goedkope oplossing! Met het opvouwbad van het merk, FlinQ kan het vanaf nu gewoon, aanbieding of niet!   Luxe voor thuis, wil jij dat ook bezoek dan onze website ZitBadXL     Bath Bucket 2.0 Plasic ZitBad met afvoer Bath Bucket 2.0 Roze - Opvouwbaar voor Volwassenen - Zitbad ligbad voor thuis - ZitBadXL.nlDe bath Bucket 2.0 is door ontwikkeld en optimaal verbeterd ten opzichte van de eerste Bath Bucket. Hij biedt nu genoeg ruimte voor een volwassene om lekker comfortabel in te liggen. Dankzij de afmetingen is het bad vrijwel in iedere ruimte te plaatsen. Zo kun je heerlijk ontspannen in jouw eigen bad!   Dankzij het handige kliksysteem is het bad direct in elkaar te zetten. Dit kun je zeker in de badkamer doen, maar doen eens gek en zet ‘m op een zonnige dag op het balkon of in de tuin. Ook in de wintermaanden is het goed toeven, vergelijk het met een jacuzzi. Met de meegeleverde deksel zorg je ervoor dat de warmte lekker lang in het bad blijft.   Bath Bucket 2.0 ZitBad met afvoer Daarnaast dient het als bijzettafel, zo kun jij met een glas wijn in je eigen bad liggen kijken naar een mooie film op je ipad! Ben je klaar met soppen dan kun je via een afvoersysteem, het water zonder overstromingsgevaar laten weglopen. Vouw hem vervolgens op en berg hem weer gemakkelijk op.   Het is heerlijk om lekker in een bad te soppen. We genieten al eeuwen van een riant bad sinds de romeinse tijd. De voordelen van de thermaal baden komen van vroeger waar o.a. kruiden baden een positieve werking hadden.   Of je nu een bad nodig hebt om gezond te blijven, zen wilt worden, een warm bad nemen kan wonderen doen. Een douche pakken of een warm bad nemen is namelijk wel heel iets anders. Zo ontspant het de huid, je ziet er gladder en meer gehydrateerd uit, brengt de bloedcirculatie dichter bij de huid en helpt de cel vernieuwing.   Ga je voor Goedkoop of een aanbieding? Daarnaast is het ook geweldig voor je mentale toestand: je sluit vooral tijdelijk je geest even uit en laat je volledig verwarmen door het water. Zoals je zou verwachten, kun je als volwassen heerlijk ontspannen in het riante ZitBad. Kun je je voorstellen hoe lekker dat zou zijn. Al met al kan het hele gezin zelfs in een kleine doucheruimte genieten van een warme zitbad.   Luxe voor thuis, wil jij dat ook bezoek dan onze website ZitBadXL

Bezoek website

Foto'sBadkamer | Badtextiel en Accessoires Bath Bucket 2.0 ZitBad voor VolwassenenBadkamer | Badtextiel en Accessoires Bath Bucket 2.0 ZitBad voor VolwassenenBadkamer | Badtextiel en Accessoires Bath Bucket 2.0 ZitBad voor VolwassenenBadkamer | Badtextiel en Accessoires Bath Bucket 2.0 ZitBad voor VolwassenenBadkamer | Badtextiel en Accessoires Bath Bucket 2.0 ZitBad voor VolwassenenBadkamer | Badtextiel en Accessoires Bath Bucket 2.0 ZitBad voor VolwassenenBadkamer | Badtextiel en Accessoires Bath Bucket 2.0 ZitBad voor Volwassenen
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.