Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Zeer breed aanbod accessoires voor alle modellen Blackberry

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 02 May. 2013, 15:31:38
  • 238755 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Blackberry-webstore is een internet shop met een Zeer breed aanbod accessoires voor alle modellen Blackberry. Niet alleen hoesjes en cases van alleen de beste A-merken. Ook tientallen handsfree sets, headsets, auto accessoires, opladers en zelfs onderdelen als batterijen en vervangende toetsenbordjes zitten in het uitgebreide assortiment. Dagelijks komen er nieuwe accessoires bij. Het aanbod is dus altijd up to date en, ook heel belangrijk, voordelig. Zo weet de klant dat hij of zij, nergens beter zit in keus en in prijs dan bij Blackberry-webstore. Door het grote aanbod en de goede prijsstelling bereikt Blackberry-webstore een goede conversie op het bezoek. Als een van de best verkopende telefoons van dit moment bediend Blackberry-webstore momenteel veel klanten. De klanten kunnen een bestelling laten toezenden of afhalen in het afhaalcentrum van Super-Stores in Den Haag. Uiteraard worden ook afhaalorders geregistreerd als verkoop.

 

Voordelen Blackberry-webstore:

• Actuele voorraad en snelle uitlevering;

• Scherpe prijzen;

• Unieke content en beschrijvingen;

• Zeer ruim en actueel assortiment producten voor alle Blackberry's;

• Actuele voorraad op site;

• Thuiswinkel Waarborg keurmerk;

• Gesegmenteerde productfeeds;

Bezoek website

Foto'sBlackberry GSM's Zeer breed aanbod accessoires voor alle modellen BlackberryBlackberry GSM's Zeer breed aanbod accessoires voor alle modellen Blackberry
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.