Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Piaggio Ape 500

€ 6.500,00

  • € 6.500,00
  • 25 Jul. 2022, 19:58:22
  • 17726 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving
Ik verkoop mijn topklassieker Ape 500 voertuig compleet, inclusief apparatuur voor het maken van ijs (theoretisch).   Deze vrachtwagen is gebouwd om heerlijk ijs te verkopen, maar helaas geef ik de verkoop van ijs op voor een ander project waar ik al heel lang van droom. Door zijn zeer goede staat mag worden aangenomen dat hij nauwelijks is gebruikt voor zware lasten.   Twee originele sleutels voor het deurslot worden meegeleverd, ook de contactsleutel wordt meegeleverd.   De accu is nieuw, de Ape kan eenvoudig en betrouwbaar worden gestart met de elektrische starter.   De motor loopt zeer goed en is stationair zeer stabiel, schakelt netjes en rijdt zeer goed. Het is droog en verliest geen olie. De verlichting is zeer goed en alle lampen inclusief knipperlichten en alle andere lampen werken ook zeer goed.   De Ape heeft zijn laatste controle in Italië ondergaan om uitgeschreven te worden en draagt ??een Italiaanse controlesticker tot 2023.   Het gaat vergezeld van het originele Italiaanse boekje in annulering.   De originele gebruiksaanwijzing zit er ook bij.   Een individuele vergunning in Nederland is mogelijk tegen een meerprijs.   De Ape is rond de 190cc en mag in Nederland gereden worden met een rijbewijs (B) 3-wielig voertuig
Foto'sBrommers | Vespa Piaggio Ape 500Brommers | Vespa Piaggio Ape 500Brommers | Vespa Piaggio Ape 500
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.