Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Authentiek Hongaars huis te koop zonder makelaar

€ 29.500,00

  • € 29.500,00
  • 05 Dec. 2018, 12:37:29
  • 33130 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Direct te koop van de eigenaar. Voor een kleine meerprijs helpt mijn zoon u met allerlei andere zaken in Hongarije. Dus een dure makelaar heeft u niet nodig.  

Mooie klassiek vormgegeven Zwabenboerderij in goede staat. De boerenwoning is nog grotendeels authentiek en is eenvoudig aan onze moderne maatstaven aan te passen.   

OBJECT OMSCHRIJVING Het object bestaat uit een woonhuis, wijnhuis, garage en twee grote stallen. De totale woon-oppervlakte van het woonhuis is 96 m2, beide stallen zijn in totaal 118 m2, garage 14 m2 en wijnhuis 15 m2. Onder het huis bevind een indrukwekkende wijnkelder van maar liefst 28 m2 waarvan de ingang in het wijnhuis bevind.  

HET WOONHUIS Het betreft een authentieke woonboerderij met aan de lange zijde van het huis een veranda waaraan alle kamers gelegen zijn. Het woonhuis bestaat uit een ontvangstkamer, woon/eetkamer (vroeger: eerste slaapkamer), garderobe (vroeger: tweede slaapkamer), slaapkamer (vroeger: derde slaapkamer), badkamer met toilet, keuken, voorraadkamer, rookkamer en werkruimte met een trap naar de zolder.   De woning is te betreden vanaf de veranda met deuren aan de ontvangstkamer, de tweede kamer en de werkruimte met trap naar de zolder. Hierbij gaan we het huis via de ontvangstkamer. Deze kamer wordt gebruikt voor het ontvangen van kennissen en buren voor een eenvoudig hapje en drankje.   Aan de ontvangstkamer is de woon/eetkamer. De tweede kamer is de garderobe. In deze kamer kunt u door de plaatsing van kasten een inloopkast te realiseren. De voorste slaapkamer van het huis is de slaapkamer. Een mooie riante kamer met uitzicht op de straat. Deze slaapkamer, zeg gerust master-bedroom, kan geheel naar eigen smaak worden ingericht. Er is in ieder geval voldoende ruimte om al uw dromen waar te maken. Dan gaan we nu terug naar de ontvangstkamer, om vanuit daar onze rondleiding door het huis te vervolgen. Door de ontvangstkamer lopen we door naar de keuken. Aan de keuken zijn ook de voorraadkamer en de rookkamer. De badkamer, ook aan de ontvangstkamer, beschikt over een toilet, ligbad met douche en een nieuwe 80 liter elektrische boiler.    Wat dit huis zo speciaal maakt is dat alle authentieke elementen aan het huis bewaard zijn gebleven in een goede staat verkeerd en eenvoudig aan te passen is aan onze moderne maatstaven. Totale woon-oppervlakte is 96 m2. Daarbij is de oppervlakte van de zolder niet meegerekend.   Het huis is geen monument, dus u kunt er na de koop mee doen wat u wilt.   De woning wordt gestookt door middel van houtkachels. Er zijn in totaal vier plekken waar u een houtkachel zou kunnen plaatsen, wat gezien de isolerende werking van de lemen muren niet nodig is. Het huis is aangesloten op elektriciteit, leidingwater en riool. Verder is het huis voorzien van dubbele ramen. Nederlandse, Belgische en Hongaarse satelliet-televisie zijn eenvoudig aan te vragen en te installeren. Internet kan via ADSL of Wifi met een goede verbinding voor 20,- euro per maand.  

DE BIJGEBOUWEN Aan het woonhuis bevinden diverse bijgebouwen met een totale oppervlakte van 174 m2. Vanaf het woonhuis zijn dat het wijnhuis, de garage, de stallen voor landbouw-materieel en de paardenstallen.  

DE STALLEN Aan het huis zijn de twee stallen gesitueerd. De ene stal is meer een berging voor producten van het land en er kunnen runderen worden ondergebracht. Deze zijn eenvoudig in te richten als gastenverblijven en hobby-ruimtes, bijvoorbeeld een atelier.   De andere stal is ingericht met twee paardenboxen voor volwassen paarden, een kleine box voor veulens en twee boxen voor varkens. Uiteraard is de indeling eenvoudig aan te passen naar uw eigen wensen.  

HET WIJNHUIS Aan het huis is ook het wijnhuis met een indrukwekkende wijnkelder. De wijnkelder is wanneer u eenmaal de trap bent afgelopen 10 meter diep en 2 meter breed. Verder heeft de kelder nog twee zij-armen van ieder 4 meter diep en 1 meter breed.   Deze kelder is een ‘must have’ van iedere wijnliefhebber. De kelder is snel te vullen met de lekkerste wijnen van de hobby-boertjes en beroemde wijnhuizen van de Mecsek en de Valleienstreek. Wie weet gaat u in de nabije toekomst zelf wijn maken in Hongarije!  

HET PERCEEL Er is veel privacy op het perceel te realiseren. Het is namelijk kenmerkend voor deze huizen dat aan de ene zijde van het huis de veranda is en aan de andere zijde de blinde muur. Vanaf de veranda kijkt u dus op de tuin en de blinde muur van de buren. Voor het huis is een afscheiding voor een moestuin gemaakt. Naast het huis en achter de stallen bevind de grond. Het gehele object inclusief de grond verkrijgt u na aankoop volledig op naam.  

OMGEVING VAN HET ONROEREND GOED

Adres is:

Plaats: Jágónak

Straat: Kossuth utca 27

(op Google Maps staan er nog bomen voor het huis.)  

Het boerenhuis is gelegen te midden van een rustige straat. Het dorp is geliefd bij Nederlanders, Belgen, Duitsers en Hongaren. De laatsten keren als ze gepensioneerd zijn terug naar dit dorp, waar zij als kind gewoond hebben.   Het dorp is slechts tien minuten rijden van de winkelstad Dombóvár en een half uurtje van de provincie-hoofdstad Kaposvár. Beide zijn voorzien van winkels, restaurantjes en de grote supermarkten (Aldi, Lidl, Penny en dergelijken), maar ook bouwmarkten en speciaalzaken. In de stad Kaposvár bevind het recentelijk vernieuwde academische ziekenhuis en de daar geroemde universiteit.   In een straal van 50 kilometer van het huis is van alles te beleven. In deze omgeving zijn tenminste twaalf thermaalbaden gesitueerd. De dichtstbijzijnde is minder dan een kwartier rijden met een waterpark en kuuroord in Dombóvár-Gunaras. Gunaras is een eenvoudig doch gezellig vakantieplaatsje met een paar restaurantjes, een hotel, thermaalbad, waterpretpark en kuuroord. Bent u een liefhebber van kunst en cultuur, ga dan van harte lust cultuur snuiven in de cultuursteden Pécs en Kaposvár. In Pécs zijn diverse musea, opera en het hele jaar door diverse culturele evenementen. Iedere zondag is er een gezellige curiosa markt met antiek, lekker eten en producten van het land. Desondanks de hoogwaardige producten die daar verkocht worden, is alles nog zo lekker normaal gebleven.  

VASTGOED EIGENSCHAPPEN Woon-oppervlakte: 96 m2 Oppervlakte bijgebouwen: 174 m2 Perceel-grootte: 3.893 m2   Bouwmateriaal: leem, bakstenen Dakbedekking: dakpannen   Ontvangstkamer: 1 Woon/eetkamer: 1 Garderobe: 1 Slaapkamer: 1 Keuken: 1 Voorraadkamer: 1 Rookkamer: 1 Badkamer: 1 Werkhok: 1 Veranda: 1   Wijnhuis: 1 Wijnkelder: 1 (28 m2!!!) Garage: 1 Stallen: 2 Omheind: deels   Elektriciteit: ja Leidingwater: ja Warm water: 80 liter elektrische boiler Verwarming: houtkachels Afwatering: septictank   Telefoon: mogelijk Televisie: satelliet Internet: mogelijk   Bouwjaar: 1910     Contactgegevens: Telefoonnummer: 0031-655588869    

Foto'sBuitenland Authentiek Hongaars huis te koop zonder makelaarBuitenland Authentiek Hongaars huis te koop zonder makelaarBuitenland Authentiek Hongaars huis te koop zonder makelaarBuitenland Authentiek Hongaars huis te koop zonder makelaarBuitenland Authentiek Hongaars huis te koop zonder makelaarBuitenland Authentiek Hongaars huis te koop zonder makelaarBuitenland Authentiek Hongaars huis te koop zonder makelaarBuitenland Authentiek Hongaars huis te koop zonder makelaarBuitenland Authentiek Hongaars huis te koop zonder makelaar
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.