Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Turkije-Belek villa met zwembad,lage prijs

€ 140.000,00

  • € 140.000,00
  • 14 May. 2019, 15:50:42
  • 49378 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Moderne villaproject in Belek, introduceerde 26 halfvrijstaande villa's met een meesterwerk van design en hoogwaardige bouwconstructie in de buurt van de nieuwe golfbanen in Belek, op slechts 1 km van de zandstranden. Hier hebben we een wederverkoop villa: TYPE B met een bewoonbare oppervlakte van 170 M2 en 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze villa heeft een aangelegde tuin met een automatisch sprinklerinstallatie. Dit complex ligt op 400 m van de nieuwste golfbaan en op 3 km van Belek centrum. Details: zonnesysteem voor warmwatertoevoer en buitenverlichting alarmsysteem voor brand en inbraak, rookmelders satellietantenne en draadloos internet generator voor mogelijke stroomuitval badkamer met een watermassage moderne keuken met oven, koelkast, kookplaat en afzuigkap volledig ingerichte villa, klaar voor gebruik

Foto'sBuitenland Turkije-Belek villa met zwembad,lage prijsBuitenland Turkije-Belek villa met zwembad,lage prijsBuitenland Turkije-Belek villa met zwembad,lage prijs
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.