Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Cortijo met zwembad

€ 109.950,00

  • € 109.950,00
  • 18 Jun. 2019, 13:22:40
  • 43277 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Deze traditionele Spaanse cortijo (192m2) is volledig gerenoveerd met traditionele en karakteristieke kenmerken met een prachtig bovengronds zwembad van 6,5 x 4 mtr. De cortijo bevat, 3 slaapkamers, 1 kantoorruimte, 1 badkamer met toilet, een keuken met aangrenzende bijkeuken en een woonkamer met houtkachel. Via een buitentrap komt u terecht in het appartement. Aan de voorzijde van het huis is een mooi betonnen terras met uitzicht op de prachtige bergketens. De voordeur biedt direct toegang tot de ruime woon/eetkamer met houtkachel met aan de linkerkant de ruime masterbedroom.  Vanuit de woonkamer komt u aansluitend in een andere ruimte die momenteel benut wordt als kantoor maar ook kan dienen als slaapkamer. Via rechterzijde van de woonkamer komt u in de gang verbonden met nog een slaapkamer en de vernieuwde badkamer met toilet en ligbad. Deze gang komt uit in de keuken met een extra bijkeuken voor bv het overige witgoed.  Via de buiten deur van de keuken komt u terecht op het terras met ondermeer een zomerhuis van 36m2 dat gebruikt kan worden als buitenkeuken. Met een trap naar beneden komt u bij het mooie bovengrondse zwembad met een overdekt zitje. Aan de buitenkant van de cortijo gaat u met een trap naar het appartement met een slaapkamer en opslagruimte die u kunt verbouwen tot badkamer en woonkamer met eventueel een keuken. Het perceel omvat 3000m2 en is aangesloten op het water en electriciteitsnet. Er is tevens parkeerruimte voor verschillende auto’s. Deze mooie gerenoveerde cortijo ligt in de Rambla de Oria, op loopafstand van de lokale bar en op 15 minuten rijden van Albox, met vele winkels, supermarkten, een 24/7 medisch centrum, lokale bars, restaurants en iedere dinsdag een grote markt. De kust is ongeveer 40 minuten rijden waar men kan genieten van het mooie zandstrand en de gezellige restaurantjes. De vliegvelden van Almeria en Alicante liggen respectievelijk op ruim een en twee uur rijden. Bent u na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u voor het bezichtigen van deze en/of andere woningen.

Foto'sBuitenland Cortijo met zwembadBuitenland Cortijo met zwembadBuitenland Cortijo met zwembadBuitenland Cortijo met zwembadBuitenland Cortijo met zwembadBuitenland Cortijo met zwembadBuitenland Cortijo met zwembadBuitenland Cortijo met zwembadBuitenland Cortijo met zwembadBuitenland Cortijo met zwembad
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.