Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Villa met 13 slaapkamers ideaal voor b&b

€ 220.000,00

  • € 220.000,00
  • 18 Jun. 2019, 15:57:19
  • 43376 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Een fantastische kans om 4 gerenoveerde huizen te kopen. Dit is een ideale kans om een B&B of Casa Rural te starten, met in totaal 4 huizen die volledig gerenoveerd zijn en gelegen zijn in het dorpje Chercos Viejo. Dit dorpje is meer dan 1000 jaar oud met behoudt van de oorspronkelijke karakters en de charme van de Moorse cultuur die ooit domineerde in dit gebied. Het voelt alsof de tijd hier heeft stil gestaan!! Het dorpje Chercos Viejo is gelegen in La Sierra Filabres, dat is een van de hoogste bergketens in de provincie Almeria en het uitzicht is hier ongelooflijk.  Dit pittoreske dorp heeft slechts een toegangsweg, tevens de enige weg om het dorpje te verlaten. Deze woningen, dat ze de enige huizen in het dorp die een eigen parkeerplaats hebben. De rest van het dorp is alleen te voet bereikbaar via de oorspronkelijke geplaveide straatjes. De architectuur hier is prachtig !! Dit dorp heeft een jaarlijkse fiesta op het kerkplein op slechts een minuut lopen van deze woningen. Naast de kerk staat een fontein met drinkwater welke gevoed wordt met bromwater uit de omliggende bergen.  Het betreft hier 4 individuele huizen, die elk zijn ingericht en beschikken over nieuwe volledig ingerichte keuken. Er zijn drie huizen op één en de zelfde niveau en het vierde huis ligt op een lager niveau aan de achterkant van deze drie. De drie huizen op hetzelfde niveau hebben allen 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ze hebben allemaal ook een open haard (die nodig is voor de wintermaanden) en ze zijn ook allemaal voorzien van goede kwaliteits ramen met dubbele beglazing.  Twee van deze huizen zijn verdeeld over twee verdiepingen en de derde woning heeft alles op één verdieping en profiteert ook van 2 terrassen. Het huis aan de achterzijde heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers en het heeft nog originele houten balken plafonds. Het is ook de enige die zijn eigen patio heeft aan de voorzijde van het huis, met een mooie wijnstok die over de patio groeit. Alle woningen hebben een prachtig uitzicht, het maakt niet uit waar je kijkt, het hele dorp is omgeven door uitzicht op de bergen.  Het grotere dorp Chercos ligt op slechts 10 minuten rijden met een winkel, bar, school en medisch centrum. Van Chercos is het een 15 minuten rijden naar de stad Macael met supermarkten, winkels, een openbaar zwembad en veel keuze voor het eten !! Het is een goed uur rijden naar het strand en iets meer dan een uur naar de luchthaven van Almeria. De luchthaven van Alicante ligt op ongeveer 2 uur en 20 minuten.  Bent u op zoek naar een zakelijke kans op het platteland in Spanje ?? Contact Immo-Carlos en samen kunnen we deze eigenschappen gaan bekijken ....

Foto'sBuitenland Villa met 13 slaapkamers ideaal voor b&bBuitenland Villa met 13 slaapkamers ideaal voor b&bBuitenland Villa met 13 slaapkamers ideaal voor b&bBuitenland Villa met 13 slaapkamers ideaal voor b&bBuitenland Villa met 13 slaapkamers ideaal voor b&bBuitenland Villa met 13 slaapkamers ideaal voor b&bBuitenland Villa met 13 slaapkamers ideaal voor b&bBuitenland Villa met 13 slaapkamers ideaal voor b&bBuitenland Villa met 13 slaapkamers ideaal voor b&bBuitenland Villa met 13 slaapkamers ideaal voor b&b
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.