Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Calpe appartement met zee uitzicht

€ 139.000,00

  • € 139.000,00
  • 24 Jul. 2013, 13:46:16
  • 338555 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Dit appartement ligt op slechts 300 meter van het Levante strand en de boulevard in Calpe.

Het appartement bestaat uit een slaapkamer, badkamer, woonkamer met een open keuken en een groot terras met prachtig uitzicht op de zee en de rots van Calpe. Het is uitgerust met airconditioning (warm en koud).

De royale gemeenschappelijke ruimte met zijn drie zwembaden nodigt u uit om te blijven hangen en te ontspannen en maken dit appartement een ideale vakantiewoning.

Mis deze kans niet en koop nu uw droomhuis in een van de beste urbanisatie in Calpe.

Kijk op: WWW.COSTABLANCADREAMHOMES.COM onder ref DH9283 of andere appartementen, villas,finca,bungalow en bed/breakfast

Bezoek website

Foto'sBuitenland Calpe appartement met zee uitzichtBuitenland Calpe appartement met zee uitzichtBuitenland Calpe appartement met zee uitzichtBuitenland Calpe appartement met zee uitzichtBuitenland Calpe appartement met zee uitzichtBuitenland Calpe appartement met zee uitzicht
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.