Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Bemeubelde studio aan de Belgische kust(Westende)

€ 99.000,00

  • € 99.000,00
  • 16 Jul. 2020, 22:16:23
  • 9811 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving
BEMEUBELDE STUDIO in de Distellaan 30 in Westende van 36m2 met afzonderlijke slaaphoek in perfecte staat met deels zongericht terras, bouwjaar 2008 gelegen in Westende-bad. EPC A !!! Alle winkels liggen binnen handbereik. Ook ideaal om te verhuren. De studio wordt samen met een kleine berging verkocht.Tevens kan er gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke fietsenbergplaats. De studio wordt via biddit verkocht. Instelprijs is 99000 euro. Vanaf VANDAAG WOENSDAG 15 juli om 12u starten de biedingen. De biedingen stoppen op 23 juli om 12u TOEWIJZING op 28 juli (dan kan de studio van u zijn) Er is centrale verwarming op gas voorzien. In het gebouw is een lift aanwezig. De WOONKAMER met ramen tot op vloerniveau omvat:  2 glanzend witte kasten en een comfortabele 2-persoonszetel (divanbed). Wifi en kabel tv zijn ook voorzien. De KEUKEN is een open keuken met tegelbevloering en omvat:  videofoon, koelkast met vriesvak, keramisch fornuis, combi-microgolfoven, dampkap, rechthoekige tafel (uitschuifbaar) met 4 stoelen. De BADKAMER met tegelvloer omvat: lavabo, douche en WC De SLAAPHOEK (gescheiden door glazen deur van de woonkamer) omvat: dubbel stapelbed LAATSTE BEZOEKDAG: 18 juli van 10 tot 16u TOEWIJZING op 28/7 (dus op die dag is het van u) Bieden op biddit kost de koper niks    

 

Foto'sBuitenland Bemeubelde studio aan de Belgische kust(Westende)Buitenland Bemeubelde studio aan de Belgische kust(Westende)Buitenland Bemeubelde studio aan de Belgische kust(Westende)Buitenland Bemeubelde studio aan de Belgische kust(Westende)Buitenland Bemeubelde studio aan de Belgische kust(Westende)Buitenland Bemeubelde studio aan de Belgische kust(Westende)Buitenland Bemeubelde studio aan de Belgische kust(Westende)Buitenland Bemeubelde studio aan de Belgische kust(Westende)Buitenland Bemeubelde studio aan de Belgische kust(Westende)
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.