Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Middelste verdieping modern appartement in Las Colinas Golf

€ 375.000,00

  • € 375.000,00
  • 26 Jan. 2022, 12:32:49
  • 33017 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Las Colinas Golf, gelegen in een 330 hectare grote vallei ten zuiden van Alicante aan de Spaanse Costa Blanca, heeft sinds de opening in 2010 naam gemaakt als een vooraanstaande golfbestemming. De 18-holes championship course, ontworpen door Cabell R Robinson, is bekroond met de beste in Spanje in de afgelopen 5 jaar vier keer bij de prestigieuze World Golf Awards en wordt erkend als een van de beste banen in Europa. Las Colinas Golf & Country Club heeft ook een prestigieuze reputatie opgebouwd als een residentieel resort met een lage dichtheid en hoge kwaliteit dat de natuurlijke omgeving promoot en verzorgt. Het is ook bekroond met Europa's en Spanje's Leading Villa Resort in de 2020 World Travel Awards. Zowel golfers als niet-golfers waarderen het resort om zijn grote schoonheid en de diensten die het biedt, Las Colinas Golf beschikt over een fitnessruimte die is uitgerust met alles om een ??volledige dag training te voltooien, een zwembad om te genieten van de zon en het mediterrane klimaat en een wellnesscentrum gewijd aan het ontspannen van lichaam en geest. Dit complex heeft een Racquet Club, waar u kunt sporten zoals tennis, paddletennis, voetbal of basketbal. Klanten kunnen ook mountainbiken langs het 4.500 m lange circuit door citrusboomgaarden of paden verkennen door mediterrane bossen. Eigenaren en gasten kunnen activiteiten zoeken of uitrusten aan de nabijgelegen kust, of ze nu deelnemen aan watersporten of ontspannen in Las Colinas Beach Club, de privéstrandclub van het resort in Campoamor. Elke residentie biedt een spectaculair uitzicht op zee vanaf privéterrassen die het buitenleven vieren in een warme, mediterrane stijl Is een zeer exclusief omheind wooncomplex met 24-uurs bemande patrouillebewaking en een enkele bemande poort met toegangssysteem voor voertuig- en kentekenherkenning. Alle woningen hebben een domotica-voorziening voor de regeling van de verlichting, verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC) en een technisch alarmsysteem die duidelijke voordelen opleveren bij het gebruik van de woning. De automatisering maakt beheer op afstand van het appartement mogelijk, inclusief controle van de hoofdtoegangsdeur, het creëren van routines die de aanwezigheid van mensen simuleren en technische alarmen voor waterlekkage en brand in de keuken die een snelle reactie op elk incident mogelijk maken. Uitgestrekte, diepe terrassen met schuiframen zorgen voor een naadloos binnen- en buitenleven. De kamerhoge glazen ramen laten een overvloed aan natuurlijk licht binnen en omlijsten het gewaardeerde uitzicht op de Middellandse Zee. Inheemse tuinen omringen het grote buitenzwembad en de eigen fitnessruimte. Middelste verdieping drie slaapkamer appartementen beschikbaar vanaf 375.000 euro.

Foto'sBuitenland Middelste verdieping modern appartement in Las Colinas GolfBuitenland Middelste verdieping modern appartement in Las Colinas GolfBuitenland Middelste verdieping modern appartement in Las Colinas GolfBuitenland Middelste verdieping modern appartement in Las Colinas GolfBuitenland Middelste verdieping modern appartement in Las Colinas GolfBuitenland Middelste verdieping modern appartement in Las Colinas GolfBuitenland Middelste verdieping modern appartement in Las Colinas GolfBuitenland Middelste verdieping modern appartement in Las Colinas GolfBuitenland Middelste verdieping modern appartement in Las Colinas GolfBuitenland Middelste verdieping modern appartement in Las Colinas Golf
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.