Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Villa met Jaccuzi en Sauna op Landgoed de Scheleberg in Lunteren

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 13 May. 2019, 22:12:02
  • 36611 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Mooi, 7 persoons Villa met privé sauna gelegen op landgoed de Scheleberg in Lunteren. De villa heeft een prachtig uitzicht en eigen tuin met tuinmeubels en privé jaccuzi. In de tuin staan bomen die voor schaduw zorgen als de zon schijnt maar je kunt ook in de zon zitten als je dat wil. Het park heeft een verwarmd buiten zwembad met ligstoelen en een restaurant met terras. Lunteren ligt op de Veluwe. Vanaf het park kun je heerlijk fietsen en wandelen.

Omgeving: Midden op de Veluwe, gelegen in de bossen van Lunteren, vindt u Landgoed de Scheleberg. Hier komt u ongetwijfeld tot rust. Vanaf Landgoed de Scheleberg zijn er diverse fiets- en wandelroutes door de omgeving en is een bezoek aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe of de nabijgelegen dorpjes en steden zeker de moeite waard.   Midden in de bossen Wandel- en fietsroutes Verwarmd buitenzwembad Gezellig restaurant @thePark Asia Kinderbad (verwarmd) Binnenzwembad in omgeving Ligweide en parasols Tennisbaan Voetbalveld Tafeltennistafel Volleybalveld Entertainmentprogramma Kidsclub Toppe Bob Animatieteam.

Tips: Wist u dat het Geografisch Middelpunt van Nederland op slechts drie kilometer van het park verwijderd is? In een kleine drie kwartier wandelt u vanaf Landgoed de Scheleberg naar het Geografische Middelpunt van Nederland, dat zich op de Lindeboomsberg in het Lunterse bos bevindt.Op de Oud-Lunterse Dag, het jaarlijkse dorpsfeest op de laatste zaterdag van augustus, waant u zich honderd jaar terug in de tijd: de bewoners verkleden zich in Oud-Lunterse klederdracht, er is een braderie en er wordt een optocht (de Reutemeteut) gehouden met versierde karren en tractoren.   Niet alleen op het park zelf, ook in de omgeving van Ede is er van alles te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan één van de nabijgelegen dierenparken, musea, attractieparken of indoor- en outdoor speeltuinen.  

https://app.bookingexperts.nl/nl/ra/871/30549/453082695ec3f90009d0da8b178c8e82dc3c7b76?currency=EUR

Bezoek website

Foto'sBungalowparken Villa met Jaccuzi en Sauna op Landgoed de Scheleberg in LunterenBungalowparken Villa met Jaccuzi en Sauna op Landgoed de Scheleberg in LunterenBungalowparken Villa met Jaccuzi en Sauna op Landgoed de Scheleberg in LunterenBungalowparken Villa met Jaccuzi en Sauna op Landgoed de Scheleberg in LunterenBungalowparken Villa met Jaccuzi en Sauna op Landgoed de Scheleberg in LunterenBungalowparken Villa met Jaccuzi en Sauna op Landgoed de Scheleberg in LunterenBungalowparken Villa met Jaccuzi en Sauna op Landgoed de Scheleberg in LunterenBungalowparken Villa met Jaccuzi en Sauna op Landgoed de Scheleberg in LunterenBungalowparken Villa met Jaccuzi en Sauna op Landgoed de Scheleberg in LunterenBungalowparken Villa met Jaccuzi en Sauna op Landgoed de Scheleberg in Lunteren
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.