Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Rolling Stones : Unieke cd verzameling 461 stuks

N.O.T.K. nader overeen te komen

  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • 02 Nov. 2021, 14:56:32
  • 44165 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Rolling Stones : Unieke cd verzameling 461 stuks

Heb jij een Rolling Stones hart en bent er nooit aan toegekomen een (complete) cd-verzameling (naast je lp verzameling) aan te leggen van de greatest rock’n roll band in the world ? Dan heb je nu een unieke kans met deze verzameling Rolling Stones studio en live-cd’s- singles  en 14 stuks cd-boxen. Totaal aantal cd’s: 461 stuks in één koop. Originele cd's dus geen kopieën!! dubbel-cd als twee gerekend. Inclusief de vele (live) nevenactiviteiten en soloprojecten van Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood, Charlie Watts, Mick Taylor, en Bill Wyman, en soms andere uitvoerenden van Rolling Stones nummers. Ook eenmalige uitgaven uit diverse jaren die niet meer te verkrijgen zijn behoren hierbij. Alle cd's verkeren in absolute nieuwstaat zonder vetvingers en krasjes op afspeelzijde en label, waar kom je dat nog tegen ? Dus ook zeer geschikt voor wederverkoop. cd's zijn tegenwoordig in waarde gedaald, maar hier gaat het om een uniek Rolling Stones audioarchief dat niet voor een weggeef prijsje weg gaat. Het hoeft ook niet weg, maar mag weg bij een aantrekkelijk overeengekomen bedrag.

 

Foto'sDe adverteerder heeft nog geen foto's geupload.
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.