Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Coral Green ILLUSIONZ ooglenzen voor 1 maand

€ 14,95

  • € 14,95
  • 13 Feb. 2021, 19:58:41
  • 2574 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Gekleurde ooglenzen voor als je eens helemaal iets anders wilt en natuurlijk voor feesten en evenementen. Zeer gewild voor halloween outfits, film en toneel.

Met de juiste party ooglenzen is je outfit helemaal af. Ideaal voor een nieuwe look en natuurlijk voor allerlei party’s  en festivals.

LET OP deze lenzen zijn niet op sterkte en slechts te gebruiken voor 1 maand.

BELANGRIJK: bij lenzen voor gebruik van 1 maand, 3 maanden en 1 jaar ook de juiste bewaarvloeistof te gebruiken. Deze is mee te bestellen bij de lenzen. In dat geval wijzigen de verzendkosten naar pakket tarief.

Wegens hygiëne kan dit artikel uitsluitend geretourneerd worden wanneer de verzegeling niet is verbroken.

Prijs is per paar.

Geschikt voor 16 +

Foto'sCosmetica en Make-up Coral Green ILLUSIONZ ooglenzen voor 1 maand
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.