Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

WRKSHOP - top workshops voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Eindhoven

€ 29,50

  • € 29,50
  • 13 May. 2013, 21:34:18
  • 392845 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Op zoek naar een toffe workshop, citygame of quiz voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Eindhoven? Stop dan met zoeken!

WRKSHOP heeft een breed en divers aanbod aan workshops, citygames en quizzes welke ideaal zijn als invulling voor een feestelijke gelegenheid zoals een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag in Eindhoven. Van creatieve workshops zoals de workshop tassen pimpen of mozaieken tot actieve citygame zoals Wie is de Mol of Mission Impossible. Van culinair genieten tijdens de workshop taart decoreren of workshop cupcakes versieren tot hilariteit tijdens een van onze quizzes.

Kortom: bij WRKSHOP ben je aan het juiste adres als het gaat om een spetterend uitje in Eindhoven! Organiseer jij ook een uitje in Eindhoven? Neem dan eens een kijkje op de website of neem contact met ons op. Wij helpen je graag om jullie een onvergetlijk vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of ander uitje te bezorgen!

Bezoek website

Foto'sCursussen en Workshops WRKSHOP - top workshops voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in EindhovenCursussen en Workshops WRKSHOP - top workshops voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in EindhovenCursussen en Workshops WRKSHOP - top workshops voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in EindhovenCursussen en Workshops WRKSHOP - top workshops voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in EindhovenCursussen en Workshops WRKSHOP - top workshops voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Eindhoven
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.