Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

luxe Schiphuis 20 x5 mrt te Grou

€ 3.250,00

  • € 3.250,00
  • 12 Mar. 2017, 15:42:47
  • 32532 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Schiphuis Hoflanspôlle te Grou. Boxmaat: ca. 20x 5 meter Schiphuis is vanaf voorjaar 2017 te huur. Schiphuis van recent bouwjaar. De moderne bouwwijze staat garant voor de duurzaamheid op termijn. Zo rust de gegalvaniseerde staal-constructie op betonnen palen en zijn de wanden opgetrokken uit aluminium. Het dak is geïsoleerd. Dit zorgt ervoor dat er geen condenswater op uw schip kan vallen. De box is toegankelijk door een centrale overheaddeur welke op afstand te bedienen is. Ook de met hout afgewerkte oploopsteigers zijn aan de ruime kant, en voorzien van water en stroom. Het parkeer terrein rondom het schiphuis is afgesloten d.m.v. een elektrisch te bedienen hek. Dus ook de auto's van opvarenden hebben een veilige plek. lees minder

Foto'sDiensten | Botenstalling luxe Schiphuis 20 x5 mrt te Grou
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.