Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Avontuurlijke Kinderfeestjes Met Filmen!

€ 6,50

  • € 6,50
  • 15 Feb. 2020, 12:03:03
  • 25431 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Hallo!

Bent u nou op zoek naar iemand die een leuk kinderfeestje kan organiseren? Dan bent u bij mij op het juiste adres!

Ik ben Jan, ik ben 15 jaar en ik organiseer kinderfeestjes waarin we filmpjes maken! Ook organiseer ik realistische speurtochten waarin

ik allerlei rollen speel. En het makkelijke is: ik kom naar u toe. Op een mooie dag zijn de kinderen het gehele kinderfeestje buiten aan het filmen en spelen! U heeft ook eigen ingreep in hoe de speurtochten moeten worden aangepast en welke rollen er wel en niet in moeten komen! Het lijkt me ontzettend leuk om aan de slag te gaan!

kijk gerust op mijn website voor meer informatie!

Hopelijk tot snel!

 

met vriendelijke groet,

 

jan

Bezoek website

Foto'sDiensten | Film- en Videobewerking Avontuurlijke Kinderfeestjes Met Filmen!Diensten | Film- en Videobewerking Avontuurlijke Kinderfeestjes Met Filmen!
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.