Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Heb een baan in januari ??? Attentie iedereen!

Gratis

  • Gratis
  • 02 Jan. 2017, 10:56:07
  • 35373 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving
Heb een baan in januari ??? Attentie iedereen!   416 Cruises is op zoek naar een ervaren kok om full-time te werken aan boord van cruiseschepen in het Verenigd Koninkrijk   Moet in staat zijn om verschillende gerechten koken. West-Indische keuken een troef. Moet in staat zijn om te koken met snelheid, efficiëntie, en in grote porties.   Verantwoordelijkheden omvatten:   * Bestelling van de ingrediënten en bijhouden van een lijst * Controle over de porties * Het voorbereiden en koken van maaltijden voor 100-300 mensen * Serveert eten de hele cruise duur * Organisatorische vaardigheden om een schone keuken (kombuis) handhaven     Pls onmiddellijk contact met ons op Om te solliciteren, stuur dan je CV naar: 
Foto'sDiverse Advertenties Heb een baan in januari ??? Attentie iedereen!
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.