Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Direct een film bekijken via een breedband verbinding

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 02 May. 2013, 13:02:06
  • 249292 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

 

DirectMovie is ontwikkeld om in te springen op de toenemende vraag naar gemak. Doordat er nieuwe technologieën zijn ontwikkeld, is ook voor het huren van films een makkelijkere oplossing. Deze oplossing is het kijken van films door middel van streaming. Hiermee is het mogelijk om direct een film te kijken via een breedband verbinding. Er hoeft niet gewacht te worden tot de film is gedownload. Dit gaat dus sneller en makkelijker dan de bestaande methoden van films huren en is volledig legaal.

 

Met deze nieuwe technieken brengt DirectMovie een populair product aan de consument, maar dan gestoken in een modern jasje. Veel mensen zijn nieuwsgierig naar de werking ervan en vinden het leuk om te proberen. We zien echter dat de meeste mensen na een eerste kennismaking al snel weer terug komen, zo komt ongeveer 75% van onze verhuurde films voort uit herhaalverhuren.

 

Het product heeft een erg lage drempel voor de consument wat er voor zorgt dat er makkelijk sales worden gehaald. Een groot voordeel hierbij is natuurlijk dat “een filmpje kijken” een hele brede doelgroep heeft en binnen het assortiment aan films voor iedereen wel iets bij zit.

Bezoek website

Foto'sDvd's | Overige Direct een film bekijken via een breedband verbindingDvd's | Overige Direct een film bekijken via een breedband verbinding
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.