Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Snacks van Van Oers en de Vries te koop

N.O.T.K. nader overeen te komen

  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • 19 Feb. 2017, 16:43:20
  • 35622 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Over Grovano

Grovano heeft een uitgebreid assortiment van snacks en aanverwante artikelen, waarbij alles draait om een geweldige smaaksensatie. U bent er bij ons van verzekerd dat uw producten de kwaliteit en zorg krijgt die het verdient. Gaat het om voedsel, dan mag niets aan het toeval worden overgelaten. We bieden u kwaliteit en een laagdrempelig contact. Grovano werkt vanuit de volgende vier kernwaarden: klantgerichtheid, kwaliteit, innovatie en passie.

 

Een kleine greep uit ons assortiment:

- Van Oers gehaktstaaf

- Van Oers bamihap

- Van Oers gehaktballen

- De Vries Mexicano

- Van Oers kroket

- Van Oers kipsatékroket

Een groot deel van onze producten is geschikt voor bereiding in de frituur, airfryer en oven.

 

Meer informatie?

Like onze Facebookpagina: Grovano Groep. Of vul het contactformulier in. We zien graag uw vragen tegemoet.

 

Foto'sEten en Drinken Snacks van Van Oers en de Vries te koopEten en Drinken Snacks van Van Oers en de Vries te koopEten en Drinken Snacks van Van Oers en de Vries te koopEten en Drinken Snacks van Van Oers en de Vries te koopEten en Drinken Snacks van Van Oers en de Vries te koopEten en Drinken Snacks van Van Oers en de Vries te koop

Grovano Boxtel

4

Angela "Zeer goed en betrouwbaar bedrijf! Betalen bij ophalen... Maar die snacks van Van Oers zijn pas jummie..." Lees verder...

Meer beoordelingen van dit bedrijf (1)

 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.