Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Gratis Entree

Gratis

  • Gratis
  • 28 Nov. 2018, 18:38:27
  • 57192 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving
De term “Blockchain technologie” hoor je overal...... ....Wat is het & wat kun je ermee? Het zal ons leven drastisch veranderen net zoals dat 20 jaar geleden het internet deed. De blockchain technologiesector is nog aan het begin en de kansen die er liggen om erin te stappen zijn legio. Wat is een goede keuze en welke criteria zijn doorslaggevend voor succesvolle projecten? Investeer in jezelf, investeer in de toekomst. Op 6 december geef ik in Venlo meer informatie. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 6 december in de Maashof. We starten om 19:00 uur en eindigen om ca. 20.30 uur. Zaal open vanaf: 18:45 Meld u aan voor deze inspirerende avond. Deelname gratis, aanmelding verplicht. Er is slechts plek voor 50 personen in zaal Vieverhoes. Wij begroeten je graag op 6 december! Ruime parkeermogelijkheden en makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Zaal Vieverhoes is direct links voor de hoofdingang te bereiken. bit.ly/infoblockchain  

Bezoek website

Foto'sEvenementen en Festivals Gratis Entree
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.