Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Dam feest en theaterwinkel: feestwinkel

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 18 May. 2013, 20:13:04
  • 434269 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Sinds enkele jaren is de oudste feest en theaterwinkel van Amsterdam ook online vertegenwoordigd op Damfeestartikelen. Met meer dan 8000 artikelen online kunt u al onze artikelen uit de winkel ook vanaf uw huisadres bestellen en op laten sturen. Via Damfeestartikelen verzenden wij ook heliumgevulde folieballonnen per ballonpost. Erg leuk om op afstand een felicitatie te verzenden op een originele manier.

 

Denkt u aan feest, dan denkt u aan Dam. Want Dam feest en theaterwinkel is een familiebedrijf dat inmiddels bouwt op meer dan een eeuw ervaring. Het is een van de oudste en best gesorteerde feestwinkels in Nederland en de meest populaire in Amsterdam.

 

Aan de Middenweg in Amsterdam en online vindt u schmink, pruiken, snorren, kostuums geboorte en huwelijksartikelen en natuurlijk slingers, feestneuzen, toeters en maskers. Ook ons assortiment ballonnen is heel uitgebreid. Er is veel keus, het is trendy en u kunt van ons de beste service verwachten.

Bezoek website

Foto'sFeestartikelen Dam feest en theaterwinkel: feestwinkel
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.