Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Thoronet de drond in de buurt van een rivier

€ 25.000,00

  • € 25.000,00
  • 25 May. 2017, 16:36:00
  • 1780M2 
  • 32695 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving
Particuliere uitwisseling of ruil een land in de stad Thoronet in de Var 83340 NC Zone aan de rivier de argens ideale camper, paarden, visser, fietser, wandelaar of voor agrarisch gebruik, het riviertje in eigendom. Een EDF-paal bevindt zich op 5m van het veld. Een bij het dorp van Thoronet (5km), met het legen van de camper en het vullen van water (betalend) Bijvoorbeeld de grondstokken aan mijn zichtbaar op google maps met chalet 45 m2 geschatte 150000 ?. 6 km van de abdij van Thoronet, met oprit op de Cannet des Maures op 15 km. Frejus (45 km), Nice, Cannes 150 km, Monaco (200 km), ruil ik in of ruil tegen huis, ruÔne, station, vuurtoren, molen, schuilplaats tegen atomic, barge, tjalk, molen in BelgiŽ, Nederland, Spanje, Zweden , Noorwegen, Denemarken, IJsland, Groenland, (Frankrijk, uitsluitend longŤre, vuurtoren of anti-atoomschuilplaats in Bretagne). De kadastrale referenties zijn: ap 315 en 316 ch of fevrier 83340 le Thoronet. zichtbaar op Google maps en op impot.gouv.fr. Ik bestudeer alle serieuze voorstellen met foto's en details en reageer op de aanbiedingen die overeenkomen met mijn verzoek. De uitwisseling zal plaatsvinden bij notariŽle akte, mijn mobiele telefoon is: 0668040992. serieus aanbod met foto's bedankt. verlaat het contact en ik bel terug. alleen reageren op serieuze voorstellen en aanbiedingen die overeenstemmen met mijn verzoek. Met vriendelijke groeten
Foto'sFerrari Thoronet de drond in de buurt van een rivierFerrari Thoronet de drond in de buurt van een rivierFerrari Thoronet de drond in de buurt van een rivierFerrari Thoronet de drond in de buurt van een rivierFerrari Thoronet de drond in de buurt van een rivierFerrari Thoronet de drond in de buurt van een rivierFerrari Thoronet de drond in de buurt van een rivierFerrari Thoronet de drond in de buurt van een rivierFerrari Thoronet de drond in de buurt van een rivierFerrari Thoronet de drond in de buurt van een rivier
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.