Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

1 Maand GRATIS Trainen bij Born to Move

Gratis

  • Gratis
  • 18 Jun. 2019, 18:50:37
  • 30278 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Kom trainen bij Born to Move!

 

Born To Move is een Private gym dat Groepslessen (max 4 personen) en Personal training geeft voor alle sporters, maar heeft bovendien ook trainingen gericht op topsporters. Zo hebben wij onder andere voetballers als Adnane Tighadouini en Glynor Plet onder onze hoede, maar ook trainen wij de Nederlands kampioen IceSwim. Wij zijn gelegen in de Safarihal in Bisonspoor en helpen al 7 jaar leden met hun persoonlijke doelen op het gebied van Sport en Gezondheid. Wij hebben geen verwachtingen van onze leden, waardoor Born To Move voor iedereen toegankelijk is.

 

Wij onderscheiden ons met het feit dat wij gespecialiseerd zijn in het menselijk lichaam, de kennis van trainingsmethodes en het verbeteren van de lichaamshouding. Wij brengen het lichaam in ‘balans’ door ons te focussen op de aspecten waarin je minder presteert. Bent u bijvoorbeeld heel erg goed in ‘sprinten’, dan focussen wij ons niet met ons hoofddoel op sprinten, maar wel op kracht, mobiliteit en explosiviteit. Door deze andere aspecten te trainen komt het lichaam beter in balans en zal de ‘sprint’ prestatie verbeteren. Meer informatie vindt u op https://borntomove.eu

 

Kom 1 maand lang, 2x per week GRATIS trainen bij Born to Move!

Meld u aan via https://borntomove.trainin.app/checkout/PAA2A en vul de kortingscode: 1MAANDGRATIS in om gratis te trainen.

 

Neem voor vragen contact op via info@borntomove.eu of bel/app 06-28835548

 

 

Foto'sDe adverteerder heeft nog geen foto's geupload.
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.