Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Familiefotograaf

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 03 Aug. 2021, 13:48:01
  • 42519 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving
Familiefotografie: Toffe foto’s van de hele familie, wie wil dat nou niet?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik verzorg een professionele fotoshoot voor de hele familie! Uiteraard maak ik het ook leuk voor de kleintjes. Je kiest uit de fotokeuze (een grote selectie van de gemaakte foto’s in klein formaat met watermerk) je favoriete foto’s uit en deze krijg je nabewerkt enkele dagen na de fotoshoot digitaal gestuurd. Alle foto’s zul je ontvangen in hoge resolutie (300 dpi), zonder watermerk, zowel in kleur als zwart wit.

 Foto’s zijn de tastbare herinneringen van de jongste jaren van je kind. Ieder moment is wel een foto waard! Wil je lieve, grappige of aandoenlijke foto’s van je kleine, romantische foto’s met je partner of een foto als herinnering van de hele familie bij elkaar?

De photoshoot kan bij je thuis gedaan worden, in een mooi park of op een andere mooie locatie. Er is van alles mogelijk. Ook voor communiefoto’s, jubilea en verjaardagen ben je bij mij aan het juiste adres. Laat me weten wat je wensen zijn en dan komen we er samen wel uit!  

studiofotozo.nl/fotografie/familie/

Foto'sFotografen en Modellen FamiliefotograafFotografen en Modellen FamiliefotograafFotografen en Modellen FamiliefotograafFotografen en Modellen FamiliefotograafFotografen en Modellen FamiliefotograafFotografen en Modellen FamiliefotograafFotografen en Modellen FamiliefotograafFotografen en Modellen FamiliefotograafFotografen en Modellen Familiefotograaf
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.