Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

starcitizen

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 02 Dec. 2020, 10:01:05
  • 7799 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving
De nl/be starcitizen organization dutch republic is een grote, actieve en zeker gezellige club. Lijkt het je wat om onze org te versterken meld je dan nu aan via de volgende link : https://robertsspaceindustries.com/or... Heb je nog geen account gebruik dan bij het aanmaken van een account de volgen de code en ontvang 5,000 UEC. ( STAR-MBNK-TCMD )   Voor de mensen die de game starcitizen nog niet kennen, Starcitizen is een sim space game die nog in alpha versie is en dus steeds verder zal uitbreiden. Er is een hoop te doen, o.a traden, minen, bounty hunten. Hou je van space games dan is starcitizen zeker de moeite waard om het eens te bekijken.   see you in the verse

 

Bezoek website

Foto'sGames | Pc starcitizen
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.