Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Aloe Bio-Cellulose Mask

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 08 Jan. 2020, 20:39:11
  • 32613 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Dit hoogwaardige masker tilt je huidverzorging naar een hoger plan. Alles wat jij hoeft te doen, is ontspannen!

Het aloe bio-cellulose mask hydrateert dieper dan traditionele maskers. Dit heeft te maken met de tweeledige werking van het sheet mask waarin aloë vera en zeegras samensmelten in bio-cellulose-vezels.  (5 maskers)

VIP-behandeling voor je huid!

  • Voedt en hydrateert de gezichtshuid intensief
  • Brengt een doffe huid weer tot leven
  • Pakt tekenen van huidveroudering aan
  • Verzacht en kalmeert de huid
  • Draagt bij aan een soepele gezichtshuid die straalt

Het aloe bio-cellulose mask van Forever is in technologisch opzicht echt een hoogstandje, met een veel sterkere hydraterende werking dan die van traditionele maskers. Bij de productie van het masker worden natuurlijke ingrediënten gebruikt. Het hart van het masker is een bio-cellulose-vezelstructuur. Deze sluit perfect aan bij de contouren van jouw gezicht en dringt daardoor diep door in fijne lijntjes en rimpeltjes.

Forever’s aloe bio-cellulose mask heeft een tweeledige werking. Het wordt gemaakt volgens een uniek proces waarbij een speciale bacterie de aloë vera gel van onze eigen plantages fermenteert. Door het toevoegen van zeegras ontstaan er bio-cellulose-vezels die je huid kalmeren, verzachten en in een optimale conditie houden. Een ander ingrediënt is een serum dat is verrijkt met groene thee-extract en paardenkastanje. Dit serum gaat de strijd aan met vrije radicalen, met als doel tekenen die horen bij het rijpen van de huid tegen te gaan. Daarnaast heeft het serum een kalmerende werking die rode plekjes vermindert. Kortom: een dubbel effectieve werking in één masker.

Ga bij aloe4ever.nl naar: Huidverzorging.

 

 

Bezoek website

Foto'sGezichtsverzorging Aloe Bio-Cellulose MaskGezichtsverzorging Aloe Bio-Cellulose MaskGezichtsverzorging Aloe Bio-Cellulose MaskGezichtsverzorging Aloe Bio-Cellulose MaskGezichtsverzorging Aloe Bio-Cellulose MaskGezichtsverzorging Aloe Bio-Cellulose MaskGezichtsverzorging Aloe Bio-Cellulose Mask
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.