Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

UitBieden: De online veilingsite

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 05 May. 2013, 15:28:18
  • 248888 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

UitBieden is een veilingsite gericht op een jong en actief publiek. UitBieden richt zich op het aanbieden van tickets voor feesten, beauty & wellness, etentjes, vakanties en nog veel meer; allemaal vanaf € 1,-.

 

UitBieden is ontstaan uit een grote vraag naar betaalbare vrijetijdsactiviteiten. UitBieden heeft hiervoor een nieuw, interactief en veiling platform ontwikkelt in de vorm van een Business to Person trading community, waarin consumenten op arrangementen kunnen bieden in de vorm van een online veiling.

 

Voor aanbieders bieden ze de mogelijkheid om de bezettingsgraad te verhogen en daarnaast extra naamsbekendheid te creëren onder een jonge en actieve doelgroep.

 

Voordelen Uitbieden

• Scherpste prijs voor de leukste vrijetijdsarrangementen;

• Gebruikersvriendelijke website;

• Ruim assortiment;

• Betaalmogelijkheden via iDEAL en PayPal.

Bezoek website

Foto'sHobby en Vrije tijd UitBieden: De online veilingsite
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.