Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Mooie Blauwe Franse Bulldog pups.

€ 480,00

  • € 480,00
  • 14 Jul. 2019, 12:33:54
  • 34033 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Lieve Franse Bulldog pups liefhebbers, Wij hebben een nestje met teefjes en reutjes die mogen het nestje al verlaten.Ze zijn goed gesocialiseerd, gewend aan kinderen en andere huisdieren. De pups zijn nu oud genoeg om met een nieuw baasje mee te gaan. Ze eten en drinken zelfstandig en u krijgt van ons een gratis puppypakket. Wij geven u garantie door middel van een koopovereenkomst. De pups zijn gechipt, meerdere malen ontwormt en hebben een gezondheidsverklaring van de dierenarts in het paspoortje. Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken om u zelf te overtuigen. Dan kunt u ons allerdaags telefonisch bereiken tot 20:00. Wij staan u graag te woord.

Foto'sHonden en Puppy's Mooie Blauwe Franse Bulldog pups.Honden en Puppy's Mooie Blauwe Franse Bulldog pups.Honden en Puppy's Mooie Blauwe Franse Bulldog pups.Honden en Puppy's Mooie Blauwe Franse Bulldog pups.
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.