Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Mops pups

€ 500,00

  • € 500,00
  • 06 Jul. 2013, 23:37:28
  • 305379 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Beste mensen, Wij hebben twee geweldige raszuivere mops hondjes (teefjes)  te koop. Papa en mama hebben allebei een stamboom. Pups zijn 3 manden oud.  Ze groeien in huiselijk sfeer op met kinderen en andere dieren.   Ze hebben allebei een geweldige vrolijke karakter. De één is een echt knuffeltje en de andere is heel erg speels. Ze zijn ook nagenoeg zindelijk. Onze pupjes zijn allemaal ingeënt en zijn meerdere malen ontwormt. Ook hebben zij een Europees paspoort met een gezondheidsverklaring van de dierenarts. De pups zijn oud genoeg om het nest te verlaten en met een goed nieuw baasje mee te gaan. Lijkt het je leuk om het nieuwe baasje te worden van een van deze lieve mops hondjes? Kom eens kijken en overtuig jezelf. Voor informatie mag u mij een e-mail sturen naar: irina_kantor@inbox.ru Wij horen het graag van jullie! Handelaren gelieve niet te reageren.

Foto'sHonden en Puppy's Mops pupsHonden en Puppy's Mops pupsHonden en Puppy's Mops pupsHonden en Puppy's Mops pupsHonden en Puppy's Mops pupsHonden en Puppy's Mops pupsHonden en Puppy's Mops pupsHonden en Puppy's Mops pups
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.