Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Kom je ook gezellig met je lieveling strandwandelen

€ 24,50

  • € 24,50
  • 09 Aug. 2013, 11:30:50
  • 441409 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Wegens succes opnieuw een strandwandeling..... De club IUYTV International Union of the Yorkshire Terriër Varieties heeft wegen het grote succes wederom een strandwandeling georganiseerd op 5 okt 2013 Noordwijk - Katwijk. De wandeling is ongeveer 10 km in totaal. Alle honden tot 45 cm zijn welkom maar moeten uiteraard geënt en gezond zijn (per baasje niet meer dan 4 honden) schrijf je optijd in het totaal aantal deelnemende honden is max 50 Natuurlijk wordt er aan de honden en jezelf gedacht voor een hapje en een drankje Wat je moet meenemen: Jezelf en je hond/en maar uiteraard ook een goed humeur en niet te vergeten een lekkere warme jas. Ga naar de site voor meer informatie of inschrijving.Vanaf 24,50 en per extra hond 4,00 Tot 5 oktober in Katwijk, Het Bestuur van de I.U.Y.T.V.

Bezoek website

Foto'sHonden en Puppy's Kom je ook gezellig met je lieveling strandwandelenHonden en Puppy's Kom je ook gezellig met je lieveling strandwandelenHonden en Puppy's Kom je ook gezellig met je lieveling strandwandelenHonden en Puppy's Kom je ook gezellig met je lieveling strandwandelenHonden en Puppy's Kom je ook gezellig met je lieveling strandwandelenHonden en Puppy's Kom je ook gezellig met je lieveling strandwandelenHonden en Puppy's Kom je ook gezellig met je lieveling strandwandelenHonden en Puppy's Kom je ook gezellig met je lieveling strandwandelen
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.