Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Schattige rasechte chihuahuapuppy met stamboom

Gratis

  • Gratis
  • 13 Jan. 2021, 10:45:17
  • 8122 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Onze raszuivere Chihuahua-puppy heeft ons op 12 november 2020 een schattige puppy gegeven.

De pups zijn uiteraard geschikt om mee te fokken en zijn zowel op erfelijke aandoeningen als op patella onderzocht. De vader heeft natuurlijk ook alle testen zoals erfelijke ziekten en patella. (beide hebben patella 0/0)

Bij ons kunt u zowel de moeder als de vader zien en ook alle fokpapieren. Beide ouders hebben een FCI-stamboom!

De kleintjes zijn enorm speels, knuffelbaar en gretig om te ontdekken. Hij kent alle alledaagse geluiden, is goed gesocialiseerd en woont bij ons in een roedel, waardoor hij ook andere honden gewend is. We zijn hem al aan het wennen aan het puppytoilet.

-Lang haar / - mannen / -Zwart / Merle

Alleen in liefdevolle handen !!!!!!!

Beide ouderdieren hebben een volledige stamboom, zijn zonder beperkingen door de fokgeschiktheid gekomen, zijn PL-vrij, hart en longen zijn onderzocht, hebben een gesloten fontanel en zijn uiteraard gezond.

Mijn puppy's zijn: -Meervoudig ontwormd -Chip - Gevaccineerd -Eu paspoort -Gezondheid bevestiging - Stamboom / papieren -Startpakket - goed gesocialiseerd -ken kinderen en katten bij het indienen ervan

-We hebben een geregistreerd ras en worden gecontroleerd door de veterinaire dienst volgens § 11.

Foto's zijn actueel.

Gelieve alleen serieuze vragen te stellen en bovenal hebben we te maken met de puppy's, d.w.z. hij is echt op zoek naar een liefdevol en soortgeschikt huis.

Het wordt alleen aan verantwoordelijke mensen gegeven !!

LG Sabrina Wegner

Foto'sHonden en Puppy's Schattige rasechte chihuahuapuppy met stamboomHonden en Puppy's Schattige rasechte chihuahuapuppy met stamboomHonden en Puppy's Schattige rasechte chihuahuapuppy met stamboom
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.