Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

retriever/husky pups

€ 850,00

  • € 850,00
  • 23 Aug. 2021, 15:43:20
  • 45434 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Onze lieve Beau is donderdag 29 juli bevallen van maar liefst 11 pups? 10 van hen hebben inmiddels al een 4ever home gevonden. 1 reutje is nog beschikbaar. mama is een golden/collie en papa is een husky. (zie foto) Ze groeien op bij ons in huis. Deze hondjes stellen flinke wandelingen erg op prijs als ze wat ouder zijn en een tuin om lekker in te ravotten zou ook heel fijn zijn. Ouders zijn ontzettende lieve honden met een heel sociaal karakter. De hondjes worden volgens schema ontwormd en gevaccineerd en gechipt en geregistreerd. Ook krijgen ze een europees paspoort mee bij het verlaten van het nest. Is je belangstelling gewekt stuur ons dan een pb dan kunnen we samen kijken of 1 van deze kanjers misschien je nieuwe huisgenootje word. Ze mogen eind september het nest verlaten.

 

Foto'sHonden en Puppy's retriever/husky pupsHonden en Puppy's retriever/husky pupsHonden en Puppy's retriever/husky pupsHonden en Puppy's retriever/husky pupsHonden en Puppy's retriever/husky pupsHonden en Puppy's retriever/husky pupsHonden en Puppy's retriever/husky pupsHonden en Puppy's retriever/husky pupsHonden en Puppy's retriever/husky pupsHonden en Puppy's retriever/husky pups
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.