Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Rolex Submariner Sea dweller gmt master daytona MegaActie v.a 99

€ 99,00

  • € 99,00
  • 25 May. 2021, 23:11:11
  • 9451 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving
Actie 1 DEC t/m 31 DEC van ?160naar maarliefst ?119Nu tijdelijk in prijs verlaagd !!!Actie 119We zijn er weer met top kwaliteit modellen!Wij zijn al jaren bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouden aan te kunnen bieden. Bij ons ben je op het juiste adres!Zoals je kunt zien/lezen zijn dit Top modellen met alles erop en eraan! Al meer dan 100+ (terugkomende) klanten die meer dan tevreden zijn! Niet alleen voor de klok zelf maar ook de service die erbij komt kijken!De modellen op de foto?s zijn op voorraad!Let op al 15 jaar in het vak dus bij mij kwaliteit.U kan gewoon bij mij thuis langskomen dus geen kofferbak verkoopGrote collectie misschien wel 50 rolex verschillende modellen.-Beste prijs kwaliteit verhouding-Automatisch uurwerk-Zwevende secondewijzer-Extensiolock sluiting-Glasgravering en verder alle markeringen aanwezig-Zware horloges-Gewicht ongeveer 150 gram-Bekende rolex vlindersluiting-Unisex kast-Serienummer onder band en in kast-Blue lume verlichting-Rolex kroontje in de glas ingegraveerd op de 6-Rolex graveringen in de sluiting-1 op 1 juiste diameter en afmetingen-Originele sluiting en afwerking-Zeer mooie details-Nieuw in folie en ongedragen-Eigen foto'sOphalen of verzendenVerzenden kost 7,25 via PostNl met track en tracE?Beller is sneller !!!Voor meer info en videos:Telefoon en whatsapp nummerDoos, winkeltas en documentatie beschikbaarvoor een meerprijs van 50,-
Foto'sHorloges | Heren Rolex Submariner Sea dweller gmt master daytona MegaActie v.a 99
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.