Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Dunas Hotels & Resorts: Europese vakanties met kwaliteit hotels !

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 20 May. 2013, 16:25:33
  • 279960 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Dunas Hotels & Resorts is gespecialiseerd in het medium en hoog segment voor Europese vakanties. De aangeboden hotels variëren van top kwaliteit luxe 3 of 4 sterren hotels tot bungalows en villa's op Gran Canaria. Op dit moment heeft de Dunas keten 4 hotels met meer dan 3000 kamers.

 

De keuze van de locaties van de Hotels is gebaseerd op het concept van relaxen, daarom zijn de hotel allemaal in bijzondere omgevingen, op het strand zelf of in de buurt van een strand, waar de gasten kunnen genieten van de perfecte setting voor een vakantie om nooit te vergeten.

 

Omdat de Hotels zo dicht bij het strand, de duinen van Maspalomas en de golfbaan liggen vinden liefhebbers van strand en golf en families hier de perfecte omstandigheden voor een onvergetelijke vakantie.

Bezoek website

Foto'sHotels Dunas Hotels & Resorts: Europese vakanties met kwaliteit hotels !
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.