Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Transparante of verduisterende vouwgordijnen? Bestel ze bij Blind Design

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 28 Jun. 2021, 09:48:40
  • 11172 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Op het gebied van vouwgordijnen is de keuze enorm. Eén van de keuzes die je moet maken is met betrekking tot de lichtinval. Met behulp van gordijnen heb je een enorme invloed op de sfeer in een ruimte. Bij een uitmuntende specialist als Blind Design heb je ruim de keuze als het gaat om vouwgordijnen op maat. Hierbij heb je de keuze uit verscheidene varianten zoals transparante vouwgordijnen, verduisterende vouwgordijnen, semi-transparante vouwgordijnen en elektrische vouwgordijnen.

Foto'sHuis en Inrichting Transparante of verduisterende vouwgordijnen? Bestel ze bij Blind Design
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.