Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Tk aangeboden grote eengezins woning in Duitsland 369,000 Vraagprijs

N.O.T.K. nader overeen te komen

  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • 24 Jun. 2018, 13:21:26
  • 37572 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Tk aangeboden g eengezins woning in Duitsland 369,000 Vraagprijs Een idyllische eengezinswoning met een grote tuin in de nabije omgeving van de Nederlandse grens.  Het ruime huis is gebouwd op 2 kavels met een totale oppervlakte van ca. 805 m2 met een woonoppervlak van 230 m2 verdeeld over twee woonetages. Daardoor is er voldoende ruimte voor een groot gezin.  Met een aantal kleine aanpassingen is de woning ook om te bouwen tot 2 aparte woningen.  De woning is gebouwd in 2003 compleet op de wensen van de huidige bewoners zoals een open haard, inbouwkeuken, zonnepanelen voor het verwarmen van water, een regenwater opvang systeem wat gebruikt wordt voor de toiletten, wasmachine en tuinkranen, extra parkeerplaatsen, een grote garage met een directe doorgang naar het huis, een compleet uitgebouwde zolder wat eventueel op te delen is in meerdere woonruimte, die te bereiken is met een vaste trap. De woning is opgedeeld in de volgende ruimtes. begane grond; een ruime lichte hal met een open wentel trap, een grote woonkamer met een grote open keuken, een slaapkamer met een eigen badkamer, een toilet, een hobbykamer en een bijhok met wasmachineaansluiting. Eerste verdieping; een ruime overloop met aangrenzend een ruime badkamer met toilet, dubbele wasbak en zowel een douche als bad, 2 grote slaapkamers, wasruimte met wasmachine aansluiting en een grote woonkamer met een eigen keuken. de bad- kamers met vloerverwarming .  Heeft u interesse, neem dan snel contact op voor vrijblijvende informatie of bezichtiging. kosten gas water electrisch om die 275.-€  4 personen en 2 kinderen 

(+49) (0)176 70062352 +49 (0)2562 1860243 Telefoon: 0049 2562 1860243

Foto'sHuizen te koop Tk aangeboden grote eengezins woning in Duitsland 369,000 VraagprijsHuizen te koop Tk aangeboden grote eengezins woning in Duitsland 369,000 VraagprijsHuizen te koop Tk aangeboden grote eengezins woning in Duitsland 369,000 VraagprijsHuizen te koop Tk aangeboden grote eengezins woning in Duitsland 369,000 VraagprijsHuizen te koop Tk aangeboden grote eengezins woning in Duitsland 369,000 VraagprijsHuizen te koop Tk aangeboden grote eengezins woning in Duitsland 369,000 VraagprijsHuizen te koop Tk aangeboden grote eengezins woning in Duitsland 369,000 VraagprijsHuizen te koop Tk aangeboden grote eengezins woning in Duitsland 369,000 VraagprijsHuizen te koop Tk aangeboden grote eengezins woning in Duitsland 369,000 VraagprijsHuizen te koop Tk aangeboden grote eengezins woning in Duitsland 369,000 Vraagprijs
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.