Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Over GratisAdvertentiePlaats.nl

GratisAdvertentiePlaats.nl is de gratis online advertentie marktplaats voor adverteren en het gratis plaatsen van aanbiedingen en advertenties. Via GratisAdvertentiePlaats.nl is het mogelijk om zonder kosten uw producten, diensten en goederen aan te bieden aan particulieren en bedrijven via onze gratis advertentiesite

Plaatsen van gratis advertenties, aanbiedingen en adverteren.

Het gratis plaatsen van advertenties en aanbiedingen van producten diensten en/of goederen op de website van GratisAdvertentiePlaats.nl is vrijblijvend en betaling is niet noodzakelijk. Wel dient u er zelf zorg voor te dragen dat de door u geplaatste advertenties niet in strijd met de wet en/of openbare orde en goede zeden zijn. Bekijk daarom eerst de Algemene voorwaarden voordat u gaat adverteren.

Aansprakelijkheid

GratisAdvertentiePlaats.nl is niet aansprakelijk voor schade en/of ander nadeel, die voortvloeit uit het niet bereikbaar zijn van GratisAdvertentiePlaats.nl.

GratisAdvertentiePlaats.nl is niet verantwoordelijk voor site's die buiten het domein van GratisAdvertentiePlaats.nl vallen. Hieronder vallen onder meer, maar niet uitsluitend, site's die bereikbaar zijn via gesponsorde koppelingen en/of koppelingen in een advertentie. Hierom aanvaardt GratisAdvertentiePlaats.nl ook geen aansprakelijkheid met betrekking tot schade en/of ander nadeel die voortvloeit uit het bezoeken van de desbetreffende site.

 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.