Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Algemene Voorwaarden van GratisAdvertentiePlaats.nl 12-01-2013

Deze voorwaarden dient u nauwkeurig door te lezen voordat u gebruik gaat maken van GratisAdvertentiePlaats.nl, op welke manier dan ook. Indien u gebruik maakt van GratisAdvertentiePlaats.nl, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Op de inhoud en het gebruik van GratisAdvertentiePlaats.nl zijn onderstaande voorwaarden van toepassing. Het (verdere) gebruik van GratisAdvertentiePlaats.nl houdt aanvaarding van de voorwaarden door de gebruiker in. GratisAdvertentiePlaats.nl behoudt zich het recht voor alsmede de voorwaarden die op het gebruik daarvan van toepassing zijn, geheel of gedeeltelijk aan te passen, te wijzigen en/of te vervangen. Bezoek deze pagina op GratisAdvertentiePlaats.nl daarom regelmatig om eventuele aanpassingen of wijzigingen te lezen.

Defenities

Registratie

Adverteren

Afbeeldingen

Reviews

Indien u bedrijfsmatig adverteert op GratisAdvertentiePlaats.nl zal er een review optie worden toegevoegd aan uw advertenties, bij particuliere adverteerders is dit niet het geval.

Doel van Reviews

Doormiddel van reviews kunnen consumenten ervaringen delen en feedback geven aan adverteerder en medeconsumenten.

Regels voor het plaatsen van reviews.

*GratisAdvertentiePlaats.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van geplaatste reviews.

* GratisAdvertentiePlaats.nl behoudt te allen tijde het recht om zonder opgaaf van reden geplaatste reviews aan te passen dan wel te verwijden. Acquisitie is niet gewenst bij aanpassingen.

Betaalde diensten en Top Advertenties

Ivoor

Relatie adverteerder - gebruiker

 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.