Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Apple iPhone X - 256 GB

€ 600,00

  • € 600,00
  • 09 Aug. 2018, 12:01:06
  • 33652 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving
Een buitengewone ervaring wacht op u met de Apple iPhone X, een smartphone als geen ander. Om te beginnen is er het verbazingwekkende Super 8-inch Super Retina HD-display, dat met 458 pixels per inch verbazingwekkende details en helderheid geeft. De processor aan de binnenkant heeft zes kernen die samenwerken om alles aan te pakken dat op hun weg komt. Deze stijlvolle grijze telefoon is ontgrendeld, dus welk netwerk je gebruikt, is aan jou. Dit apparaat is compatibel met Vodafone, EE, O2, Three Carriers.   WhatsApp: + 1 (302) 990-2357
Foto'sIphone GSM's Apple iPhone X - 256 GBIphone GSM's Apple iPhone X - 256 GB
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.