Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Schouwborstels om grondig de schouwbuis te kuisen

N.O.T.K. nader overeen te komen

  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • 28 Jun. 2021, 15:12:26
  • 11100 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

NR 1 .schouwborstels voor schouw te kuisen ,twee modellenEen nieuw vierkant 25cm, Dikte = 6 cm ,bovenkant een haak voor touw aan te hangen ,onderkant met binnen schroefdraad voor iets in te draaien 10 mm diameterNR 2.schouwborstels voor schouw te kuisen met gewichten Dia =25 cm ,H =17 cm ,al gebruikt geweest een borstel met gewichtHeb ook sterke nylon touwen voor deze te binden en te laten zakken:1 van 18 meters en 1 van 12,5 metersKomen halen

Foto'sKachels en Openhaarden Schouwborstels om grondig de schouwbuis te kuisenKachels en Openhaarden Schouwborstels om grondig de schouwbuis te kuisenKachels en Openhaarden Schouwborstels om grondig de schouwbuis te kuisenKachels en Openhaarden Schouwborstels om grondig de schouwbuis te kuisenKachels en Openhaarden Schouwborstels om grondig de schouwbuis te kuisenKachels en Openhaarden Schouwborstels om grondig de schouwbuis te kuisen
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.