Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Bloemenzaak: kleurrijke boeketten bestellen in vele variaties !

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 25 May. 2013, 20:02:00
  • 370802 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Bij Bloemenzaak kan de klant kleurrijke boeketten bestellen in vele variaties. Hierbij kan de klant ook een fles wijn, een knuffelbeest of en ander cadeautje kiezen om de ontvanger extra te verrassen. Door er een kaartje met tekst bij te voegen wordt het boeket nog persoonlijker.

 Het uitgangspunt is 'What you see is what you get'. Zo stralend en vers als de boeketten in de webshop staan, zo krijgt de ontvanger ze ook thuisgestuurd. Er wordt niet voor niets een vaasgarantie van 7 dagen gegeven. De bloemen worden door Bloemenzaak rechtstreeks op de veiling ingekocht en de boeketten worden door een eigen team van bloemschikkers gemaakt.

Bezoek website

Foto'sKado's en Suggesties Bloemenzaak: kleurrijke boeketten bestellen in vele variaties !
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.