Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

BloemistenGroep: cadeau?s o.a. bloemen, wijn en chocolade !

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 25 May. 2013, 20:06:50
  • 271111 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

In de top 10 van cadeau’s in Nederland staan o.a. bloemen, wijn en chocolade; deze producten zijn in allerlei combinaties te bestellen en te laten bezorgen. En voor de bezoekers die niet weten wat ze willen, is er keuze uit diverse bloemenbonnen.

Onze gespecialiseerde medewerkers en bloemisten maken met de grootste zorg uw boeketten en bloemstukken. Kortom, wij leveren de juiste attentie bij een jubileum, verjaardag, geboorte, huwelijk, overlijden of andere gelegenheid.

 

Op BloemistenGroep kan consument en bedrijf online bestellen en laten bezorgen in heel Nederland. Niet alleen bloemen, ook bloemstukken met wijn, chocolade met rozen, sfeerpakketten, geboortecadeau's, champagnes en nog veel meer. Uiteraard kunnen wij via ons uitgebreide netwerk ook bloemen overal ter wereld laten bezorgen.

 

Betalingen zijn online mogelijk met MasterCard, American Express, Visa, iDEAL, BILL en PayPal. Bedrijven kunnen online op rekening bestellen met behulp van een bedrijfsaccount.

Bezoek website

Foto'sKado's en Suggesties BloemistenGroep: cadeau?s o.a. bloemen, wijn en chocolade !
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.