Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Dermolin, voor de gevoelige huid

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 05 May. 2013, 17:34:21
  • 240126 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Dermolin, voor de gevoelige huid

Dermolin is een huidverzorgingslijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Alle dermolin producten zijn hypoallergeen. Bij de ontwikkeling van dermolin is nauw samengewerkt met dermatologen uit zes universiteitsziekenhuizen. Een huidverzorgingslijn beschikbaar stellen op basis van de mildste en niet-irriterende ingrediënten was het doel.

 

Alle grondstoffen zijn met zorg uitgekozen om irritatie en gevoeligheden van de huid zoveel mogelijk te voorkomen. De producten bevatten geen parabenen, geen parfum, geen kleurstoffen, geen zeep en geen broomverbindingen of nikkel.

 

Maar liefst één op de drie mensen heeft een gevoelige huid en één op de tien een chronische huidallergie. Maar ook mensen zonder huidproblemen die hun huid met de grootst mogelijke voorzichtigheid wensen te verzorgen gebruiken meer en meer dermolin. Bijvoorbeeld omdat zij bewust kiezen voor parfumvrije huidverzorging. Het assortiment van dermolin bestaat uit 17 artikelen. Producten die de huid intensief verzorgen en die de huid zeer mild reinigen. Dermolin producten zijn uitermate geschikt voor de dagelijkse basisverzorging van de huid.

 

Voordelen dermolin webshop

• Gratis verzending vanaf € 25,-;

• Thuiswinkel Waarborg;

• Snelle levering: voor 13.00u besteld, morgen in huis;

• Uitgebreide betaalmogelijkheden (iDEAL, Creditcard, overboeking, onder rembours);

• Geregeld speciale aanbiedingen;

• Veilig betalen via een SSL-verbinding.

Bezoek website

Foto'sOverige Dermolin, voor de gevoelige huid
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.