Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Jonge, dynamische onderneming en richt zicht op mensen die bewust willen leven

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 05 May. 2013, 19:07:27
  • 278767 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

GreenSlimmingFactory is een Jonge, dynamische onderneming en richt zicht op mensen die bewust willen leven. Via de webshop biedt GreenSlimmingFactory verschillende gezondheidsproducten en diensten aan die helpen om meer balans in het leven te creëren.? GreenSlimmingFactory investeert in relaties. Het gaat niet alleen om snel resultaat, een gezond en gebalanceerd leven is iets waar dagelijks aan gewerkt moet worden.

 

GreenSlimmingFactory. vindt het belangrijk om een goede langlopende relatie met de klanten op te bouwen en te onderhouden. Zo biedt GreenSlimmingFactory klanten de mogelijkheid om member van GreenSlimmingFactory. te worden. Members hebben speciale voordelen zoals vaste kortingen op producten, speciale acties, gratis verzendkosten op alle bestellingen en wordt de member betrokken bij de keuze voor nieuwe producten.

 

Voordelen GreenSlimmingFactory:

• Gebruiksvriendelijke webshop;

• Natuurlijke en transparante werkwijze;

• Uitstekende klantenservice;

• Eenvoudig bestelproces;

• Verzending met track & trace informatie;

• Voortdurend in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Bezoek website

Foto'sOverige Jonge, dynamische onderneming en richt zicht op mensen die bewust willen leven
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.