Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Leidende winkels in de Fotografie

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 05 May. 2013, 12:17:37
  • 267050 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Foto de Vakman is een van de Leidende winkels in de Fotografie branche op zowel internet als fysieke winkels van steen. Zij hebben altijd de nieuwste fotografie producten op voorraad en ook hebben ze regelmatig opruim partijen vanuit de leveranciers.

Door dat Foto de Vakman Pro Dealer is van Canon & Nikon, maar ook altijd producten levert met Nederlandse handleiding en Nederlands menu is Foto de Vakman altijd een betrouwbaar adres.

 

Waarom Foto de Vakman?

Foto de Vakman adverteert landelijk in verschillende bladen van zowel foto gerelateerd als in bladen waar onze foto apparatuur tot hun recht komt.

Ook langs de snelwegen kunt u ons regelmatig vinden met onze Beste Deals campagne. (Interbest reclame masten)

In de Bioscoop waren we vorig jaar prominent aanwezig met de Canon IXUS belevenis campagne

Verschillende soorten acties van Kortingscodes tot opruim partijen met verschillende percentages.

 

USP's

• Altijd scherp geprijsd

• Klanten tevredenheid goed ( 9,4 ) bron kieskeurig.

• Bij aankoop van accessoire bij een camera, objectief vervallen meestal de verzendkosten.

• Altijd Nederlandse producten met Nederlandse Handleiding.

Bezoek website

Foto'sOverige Audio, Tv en Foto Leidende winkels in de FotografieOverige Audio, Tv en Foto Leidende winkels in de Fotografie
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.