Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Gezocht: Enthousiaste Parttimer in de IT

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 07 Feb. 2017, 15:18:58
  • 30347 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Wij zijn een jonge organisatie in de opstart. We hebben een leuk kantopor in Hilversum en zijn op zoek naar een enthousiaste collega gespecialiseerd in de IT. Denk aan data beheer, het juist instellen van de laptops, beheer etc. Er wordt gewerkt met Windows 10 en Microsoft Office 2016 Pro maar ook Office 365. Daarnaast hebben we licenties van Adobe. Eigenaar is zelf ook een goede IT'er maar de tijd ontbreekt.

Databeheer en de juiste back ups is enorm belangrijk. We werken ook in de Cloud. Heb jij zin om ons te helpen met de opstart maar ook later met het beheer? Leeftijd is onbelangrijk! Wij vinden collegialiteit, gezelligheid kunde en kennis gewoon belangrijk. Ook het adviseren van directie en het eventueel beheren van internetsites die nu in ontwikkeling zijn zou ook een extra taak kunnen zijn? Een gepensioneerde collega die nog zin heeft om een paar uurtjes in de week ons te helpen, is ook altijd welkom!

Tijdens de opstart is het belangrijk om hier op kantoor aanwezig te zijn, beheer mag later ook vanuit huis. Beschikbaarheid altijd in overleg, We hebben een juridisch adviesbedrijf, een operationeel bedrijf en daarnaast een financiering- en investeringsbedrijf. Dat alles op het gebied van industriele renewable en sustainable energie projecten.

Graag reacties per email met vermelding van telefoonummer. Zo snel als mogelijk beschikbaar zou perfect zijn!

Foto'sDe adverteerder heeft nog geen foto's geupload.
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.