Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Denda Games Bundel - Criminal Minds + Deadly Puzzles + Natural Threat 2

€ 12,88

  • € 12,88
  • 07 May. 2021, 12:40:21
  • 12367 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Maar liefst 3 volledige spellen in deze bundel! Mis deze fantastische aanbieding niet!Deze bundel bevat de 3 volledige spellen. Je ontvangt dus maar liefst 3 dvd’s in huis! Lees snel verder en zie wat deze fantastische bundel te bieden heeft.Meer over Criminal Minds:Werk samen met de BAU om twee spannende zaken op te lossen! Jaag op aanwijzingen in 25 pittige en prachtig vormgegeven Hidden Object Scenes. Kom dichter bij de waarheid terwijl je werkt met JJ, Hotch, Morgan, Prentiss, Reid, Garcia en Rossie tijdens het ondervragen van verdachten met speciale Criminal Minds Profiling Mini-games! Gebruik de informatie je verzamelt uit 40 puzzels en codes om de criminelen te vangen die je op het verkeerde spoor proberen te brengen!Meer over Deadly Puzzles - Toymaker (Rugnummer 81):De Speelgoedmaker daagt de politie uit om het spel mee te spelen. Verspreid over de stad heeft hij videobanden verstopt die zijn verblijfplaats kunnen onthullen. Ben jij slim genoeg om deze misdadiger te stoppen? Weet jij alle videobanden op te sporen? Doorzoek tal van uiteenlopende locaties en ontdek waar de moordenaar zich schuilhoudt. Achterhaal de identiteit van de psychopaat en voorkom dat hij nog meer slachtoffers maakt!Kenmerken:- Rugnummer 81- Uitgebreide Zoek en Vind Scènes- Meeslepende minispellen- Een interactieve kaart en een handig dagboek- Verrassende verhaalwendingenMeer over Natural Threat 2 (Rugnummer 99): De kleine Lily raakt op haar verjaardag vermist in een stad die overwoekerd wordt door kwaadaardige planten. Red haar uit de tentakels van het groene gespuis. Op de verjaardag van jouw dochtertje Lily heb je een prachtige taart voor haar gebakken. Je verheugt je op het verjaardagsfeest maar dan maakt de feestelijke dag plaats voor een opmars van gigantische, gebladerde monsters. Enorme gemuteerde planten overwoekeren de stad en slokken de bevolking op. De inwoners worden geevacueerd maar Lily en haar vader zijn nergens te bekennen. Ga steeds dieper de stad in en ontdek dat de planten jouw woonplaats in een jungle hebben veranderd. Benut jouw puzzeltalent om jouw familie te redden en voorkom dat de plantaardige monsters definitief wortel schieten. Kenmerken:- Rugnummer 99- Vind Lily en haar vader - Neem het op tegen gemuteerde planten - 33 unieke locaties - 10 Zoek en Vind Scenes - Vernuftige puzzels - Versla het loerende kwaad - Volledig Nederlandstalig mediaknaller.nl/pc-games/44-denda-games-bundel-criminal-minds-deadly-puzzles-natural-threat-2-8715181986921.html

Foto'sOverige Computers en Software Denda Games Bundel - Criminal Minds + Deadly Puzzles + Natural Threat 2
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.