Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

DM57A Dynamische Microfoon XLR

€ 23,95

  • € 23,95
  • 28 May. 2021, 11:43:39
  • 24241 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Vonyx DM57A Dynamische vocale microfoon met kabel. De microfoon beschikt in tegenstelling tot veel andere microfoons niet over een aan/uit schakelaar. Dit maakt de microfoon extra robuust en bestand tegen het on-the-road werk. De DM57A beschikt over een ingebouwd pop filter en is gemaakt van een robuuste en stevige metalen behuizing die lekker in de hand ligt.  De Vonyx DM57A is gezicht voor zowel zang als spraak, een echt allrounder dus die ingezet kan worden voor toespraken, demonstraties, karaoke en zang. De microfoon is voorzien van een 5 meter afneembare kabel. Via een XLR verbinding kan de kabel eenvoudig op de microfoon aangesloten worden. Dit zorgt er tevens voor dat de kabel makkelijk te verlengen is met een XLR verlengkabel. Voor de aansluiting op een mixer is de kabel aan de andere kant voorzien van een 6,3mm jackplug. KenmerkenGeschikt voor zang en spraakIngebouwd popfilter (vermindert windgeruis)NierenkarakteristiekDynamisch en unidirectioneelLevering incl. 5 meter kabel (XLR - Jack 6,3mm)SpecificatiesFrequentiebereik: 50Hz - 14kHzGevoeligheid: -52+/-2dBImpedantie: 600 OhmAfmetingen en gewichtAfmetingen: 160 x ⌀42mmGewicht: 265gr budgethardware.net/professioneel-geluid/33139-dm57a-dynamische-microfoon-xlr-8715693283860.html

Foto'sOverige Computers en Software DM57A Dynamische Microfoon XLR
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.